WIS DE WALVIS!

Weg met alle walvissen!

Homepage van de organisatie voor de walvisjacht


English        Norsk


Attentie! Deze pagina bevat gevaarlijke informatie! O.a. de Nederlandse regering ziet liever niet dat u dit leest! Er zijn aanwijzingen dat dataverkeer van en naar deze site gemonitord wordt door de regering en/of andere groen-extremisten! De beheerder kan niet instaan voor de gevolgen voor uw veiligheid!

Een walvis bezig zijn moorddadige lusten bot te vieren op een onschuldige mens

Op deze foto is duidelijk te zien hoe een waanzinnige walvis zich in blinde woede stort op een overboord geslagen onschuldige matroos van een vreedzaam schip. Waarom zien we dit soort foto's nooit in de kranten?

Hoe lang accepteren wij dit nog?

Al enkele tientallen jaren wordt in grote delen van de Westerse wereld een ware hetze gevoerd tegen de walvisjacht. Het werkelijke verhaal wordt daarbij systematisch verzwegen. Kennelijk komt het allerlei instanties niet zo goed uit als u en ik de waarheid te weten komen.

Een zeer lelijke walvisDe waarheid is als volgt: al sinds het begin van de twintigste eeuw zijn tienduizenden walvissen betrokken bij een wereldwijd complot tegen de mensheid. Hier moet u misschien om lachen. Dat bewijst al dat wij gelijk hebben: u bent volkomen geindoctrineerd om walvissen te zien als lieve, vreedzame lobbesen. Dat zijn ze niet. Walvissen zijn wrede, hardvochtige beesten met een redeloze haat tegen de mensen.

Wat Wil de Walvis?

De bekende wetenschapper Albert Dreist uit Zuerich kwam reeds in 1902 met overtuigende bewijzen dat de walvis uit was op totale heerschappij over de aarde. Dit zou in twee stappen gebeuren. Ten eerste worden alle kritische mensen uitgeroeid. Ten tweede worden de resterende personen langzaam maar zeker omgeturnd worden tot willoze pionnen van het walvisdom.

Nog een lelijke walvisDreists resultaten zijn echter nooit in de openbaarheid gekomen omdat de man op een mysterieuze wijze om het leven kwam tijdens een boottochtje (!) over het Kanaal voordat hij ze kon publiceren. Zijn aantekeningen kwamen terecht bij een ongure neef die publicatie steeds heeft weten tegen te houden, al heeft hij de papieren om onduidelijke redenen ook nooit vernietigd!

Wat is de rol van Greenpeace?

De zogenaamde milieu-organisatie Greenpeace speelt een sleutelrol in de plannen van de walvissen. De leden van Greenpeace zijn volledig door de walvissen geprogrammeerde mensen, zonder eigen wil of kennis. Ze vormen een voorbode van hoe de mensheid er over tien, twintig jaar als geheel uit moet zien. Er zijn mensen die beweren dat sommige vooraanstaande leden van Greenpeace zelf walvissen zijn, in een doorzichtige vermomming. Dit is onjuist, al ligt het niet zo ver bezijden de waarheid als Wim Kok c.s. ons willen doen geloven!

Wat Wil Wis de Walvis?

Roofzuchtige staart van een walvisDe eisen van Wis de Walvis zijn eenvoudig. Wij willen van de Nederlandse regering het volgende:

Reeds sinds 1992 probeert Wis de Walvis vergeefs gehoor te vinden voor deze alleszins redelijke eisen bij leden van de Nederlandse regering en het parlement. Tot nu toe bleven onze pogingen echter zonder resultaat -- een slecht teken voor onze democratie.

Links

Zogenaamd 'edele' walvisGelukkig staat Wis de Walvis er allang niet meer alleen voor. Op de volgende locaties kunt u meer lezen over onze strijd:

Stort geld

Sinds enige tijd heeft Wis de Walvis ook een eigen girorekening. Stort ten minste 60 gulden op giro 2193352 t.n.v. Wis de Walvis te Ljouwert. Van dit geld kunnen wij zendtijd op radio en TV kopen en eventueel uiteindelijk een boot om zelf in actie te komen.


U bent bezoeker 15242sinds 25 januari 1997

Stuur op- en aanmerkingen aan mavo@dds.nl